Ζωγραφήγηση στο EkaliClub για τους Μικρούς Ροβινσώνες της ΕΛΕΠΑΠ

Οι Μικροί Ροβινσώνες της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Αγρινίου, Χανίων & Βόλου εξερεύνησαν για τέσσερις ημέρες την Αθήνα!

 

PAINTTELLINGS LIDA VARVAROUSI
PAINTTELLINGS LIDA VARVAROUSI
PAINTTELLINGS LIDA VARVAROUSI

 

 

Ένα βιωματικό περίπλου πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στην Αθήνα, διάρκειας 4 ημερών πραγματοποίησαν οι 20 «Μικροί Ροβινσώνες», ηλικίας 4 έως 15 ετών, από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Αγρινίου , Χανίων & Βόλου μαζί με τους συνοδούς και τους θεραπευτές τους (συνολική συμμετοχή 50 άτομα), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μικροί Ροβινσώνες».

Oι Μικροί Ροβινσώνες απήλαυσαν ένα τετραήμερο πλούσιο σε δράσεις

Οι «Μικροί Ροβινσώνες», κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, γνώρισαν τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης, ξεναγήθηκαν σε ιστορικά αξιοθέατα όπως η Βουλή, ο Εθνικός Κήπος και το Ζάππειο, επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αλλά και το Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου όπου συμμετείχαν στο ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ «Εν Πλω» από το Ίδρυμα Ωνάση.

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων ιστιοπλόων, ήρθαν σε επαφή με το άθλημα, φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο ιστιοπλοϊκό και έφτιαξαν ναυτικούς κόμπους! Επιπλέον επισκέφτηκαν το χώρο πολιτισμού «Μύρτιλλο» του Δήμου Αθηναίων όπου η συγγραφέας Δώρα Λοΐζου μαζί με τη Χάλκινη Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου τους διηγήθηκαν το παραμύθι «Ο δρόμος για την Ευτυχία», και στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι χόρεψαν σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Στο EcaliClub, ταξίδεψαν μέσα από μια μοναδική εμπειρία Ζωγραφήγησης με τη Λήδα Βαρβαρούση ακολουθώντας «To Ψάρι που θέλει να πετάξει». Μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους προκάλεσε η επίσκεψη για πικ-νικ στο χώρο του Smartdog όπου τα παιδιά διασκέδασαν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.